Who and What is art-promotion?

Vincent Verbist 1980
Director : Vincent Verbist // Actionfields Gallery
more info: http://www.actionfields.be/

curator : COLLECTVALUE MUSEUM


Vincent Verbist // Actionfields presents
:

New opening Hoogstraat 323BXL

12 SEPTEMBER 2009

12/9 -18/10 new opening @ Actionfields

The Whole Nine Yards

Thomas Huyghe

Tom Woestenborghs

Ben Kruisdijk & Conny Kuilboer

Villeroy & Boch

Sacha Eckes

Charlotte Lybeer & Barry Camps

Joachim Devillé


more info www.actionfields.be



www.actionfields.be

AGENDA

what's new in the art scene:

SHOTS HASSELT 2008:





KUNST IN HUIS TOONT NIEUWE MEDIA IN KELDERS

HELEEN DECEUNINCK + LIEVE D’HONDT + HANS WUYTS

HUIS HOSTE + SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

Kunst In Huis probeert via tentoonstellingen en het organiseren van projecten ook op het eerste gezicht niet-uitleenbare kunst (installatoire werken, concept...) in haar werking te integreren. Zo werden en worden nog steeds Living-projecten georganiseerd waarbij kunstenaars een werk in situ realiseren bij mensen thuis. Tijdens SHOTS komen drie kunstenaars aan bod die werken met nieuwe media.

Heleen Deceuninck, Lieve D’hondt en Hans Wuyts presenteren hun werk op een verrassende plek; de video’s en installaties staan in twee kelders.

Het werk van Hans Wuyts presenteert zich voornamelijk in een installatievorm, waarin hij de interactie tussen installatie, ruimte en de toeschouwer onderzoekt. Doorgaans vertrekt hij van een grens in de ruimte, die hij probeert te manipuleren of te verplaatsen, zodat er een spanning ontstaat.

Lieve D’hondt focust sedert verschillende jaren met multimedia installaties en interventies op de bezetting van ruimte, het beleven en interpreteren van haar betekenis en inhoud. Constructie, de-constructie en re-constructie, aanwezigheid en afwezigheid, codes en taal, spelen alle een belangrijke rol bij de reflectie op het perceptieproces gekoppeld aan de culturele context.

De video’s van Heleen Deceuninck tonen een sterke relatie tussen aantrekking en afstoting. Daarbij plaatst ze het idee van wat esthetisch verantwoord is en zich heeft vertaald in kunst tegenover het idee van wat als lelijk wordt beschouwd. In haar werk wordt de relatie tussen het lichaam en zijn limieten een spel tussen de aan- en afwezigheid van lichamelijkheid.


ZATERDAG 9 FEBRUARI 2008 12.00-18.00 ZONDAG 10 FEBRUARI 2008 12.00-18.00

more info: hasseltshots